BACK TO JOB SEARCH

Stage Finance & Operations

Trainee- & Internships Utrecht Intern Netherlands

Vacatureomschrijving

Binnen Finance Operations zijn we op zoek naar een enthousiaste kandidaat voor een  meewerkstage. Gedurende deze stage maak je, met een divers takenpakket, deel uit van het Finance Operations team, een zeer dynamisch en betrokken team. Het is een uitgelezen kans om kennis te maken met Finance Operations binnen de FMCG-sector. Bovendien biedt deze functie veel kansen om jezelf te ontwikkelen en vaardigheden bij te leren.

 

Als Finance & Operations Stagiair ga jij je bezighouden met:

  •        Meewerken tijdens het maken van maand-, kwartaal- en jaarafsluitingen. Hierdoor leer je de Financial Reporting basics die handig zijn voor iedere toekomstige Financial.
  •        Analyses maken ter ondersteuning van het Finance Operations team
  •        Een eigen project opzetten ten behoeve van procesoptimalisatie binnen de werkzaamheden van het Finance Operations team
  •        De optimalisatie en opvolging van interne controlemechanismen
  •        Kennis maken met verschillende Finance functies binnen JDEP NL zodat je een goed beeld krijgt wat werken binnen Finance inhoudt.

 

Waar kom je te werken?

Als Financial Operations stagiair werk je in het enthousiaste Finance Operations team binnen de Finance Operations Business Unit. Het team bestaat uit de Finance Manager en twee Business controllers. Je stagebegeleider is de Finance Manager.  

 

Jacobs Douwe Egberts (JDE) Professional levert koffie- en theeconcepten aan kantoren, overheidsinstellingen, horeca en hospitality, kortom alle instellingen buiten het supermarktkanaal. Vanuit onze ondernemerschap, kennis en rijke traditie zijn wij een strategische partner voor onze klanten en denken wij op creatieve en innovatieve wijze met hen mee over unieke koffie- en theeconcepten. Op deze manier leveren we bij verschillende klanten een bijdrage aan hun doelstellingen op gebied van duurzaam ondernemen en medewerkerstevredenheid.

Functie-eisen

Heb jij een ondernemende instelling en krijg jij energie van het behalen van successen? Dan pas jij goed bij JDE. Onze medewerkers inspireren al meer dan 265 jaar de internationale koffiewereld. Wij houden van mensen die niet bang zijn om uit te proberen en die dat doen tot het goed gaat. Wij hechten waarde aan een sterke overtuiging en moedigen je aan je mening te geven. En dat allemaal in een open en toegankelijke omgeving waar je kan groeien zoals jij dat wilt.


Voor de stage van Finance Operations, zoeken we iemand met de volgende vaardigheden en ervaring:

  •        Je volgt een hbo-/wo-opleiding in de richting bedrijfskunde/bedrijfseconomie/finance;
  •        Je kunt goed zelfstandig en nauwkeurig analyseren en werken
  •        Je beschikt over sterke sociale en communicatieve vaardigheden
  •        Je beschikt over een can-do mentaliteit
  •        Je hebt affiniteit met de FMCG-sector ( en je hebt passie voor koffie en thee)

Aanvullende informatie

Als je bij ons stage loopt, heb je impact in een dynamische en ambitieuze omgeving. We werken als team, vieren successen en steunen elkaar. Wat je hier doet, wordt opgemerkt. Bij JDE krijg je een goede stagevergoeding en een verantwoordelijke rol in het team.

 

Om in aanmerking te komen voor deze stage moet je gedurende de volledige stage ingeschreven staan bij een opleidingsinstelling.

 

DIVERSITY STATEMENT: Samen zijn we JDE!

Voor ons maakt het niet uit wie je bent, waar je vandaan komt, hoe je je leven leidt of hoe je je koffie drinkt. Wij vinden het belangrijk dat JDE een organisatie is waar iedereen kan bijdragen, groeien en ontwikkelen. Elk land, iedere cultuur en elk individu heeft een uniek verhaal waar we naar luisteren. Door met diverse collega’s samen te werken binnen een inclusieve cultuur lukt het ons iedereen welkom te heten in de wereld van koffie en thee.

 

Enthousiast? Reageer nu!

Ben je geïnteresseerd in deze vacature, dan kun je reageren ter attentie van Tim Jansen de Finance Operations Manager, en Guus Peters, Talent Acquisition Intern. Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Tim Jansen, bereikbaar op 06-52421845. Een online assessment maakt onderdeel uit van de procedure.

 

Beschrijving van JACOBS DOUWE EGBERTS

JDE is onderdeel van JDE Peet's, het grootste 'pure-play' koffie- en theebedrijf in de wereld, met het hoofdkantoor in Nederland. Al ruim 265 jaar worden we geïnspireerd door de gedachte 'it's amazing what can happen over a cup of coffee'. Vandaag de dag creëren we kansen in meer dan 100 landen met een portfolio van meer dan 50 koffie- en theemerken. Denk aan karaktervolle merken zoals Douwe Egberts, L’OR, Jacobs, Senseo, Pickwick en Moccona.

 

Bij Jacobs Douwe Egberts zijn we 'Made to Stand Out'. We benutten elke kans om uit te blinken. Elke dag leggen we de lat hoger, denken we slimmer en handelen we nog sneller. Wij maken impact die overal ter wereld voelbaar is. Samen maken we het mogelijk dat iedereen een uniek koffie- of theemoment kan beleven. Verleg je grenzen en geef vorm aan je carrière bij JDE!