BACK TO JOB SEARCH

Stage bij JDE

Trainee- & Internships Utrecht Intern Netherlands

Vacatureomschrijving

Op zoek naar een leuke stage? Bij JDE werken we met een grote groep stagiaires verdeeld over verschillende afdelingen. Zo bieden we een stage aan in de Supply Chain, HR of Finance, of als Brand Manager en Account Manager om de retail wereld te leren kennen. Ook in onze koffiefabriek hebben we stageplekken beschikbaar. Als stagiair bij JDE ben je onderdeel van  het team en zul je daarin dus ook echt meedraaien op een afdeling, met daarin je eigen verantwoordelijkheden. Bij JDE krijg je de kans om je te ontwikkelen en je eerste ervaringen op te doen in een grote FMCG.

Functie-eisen

Om in aanmerking te komen voor deze stage moet je gedurende de volledige stage ingeschreven staan bij een opleidingsinstelling. Daarnaast is het een eis om de Nederlandse taal volledig te beheersen. Zet ook bij je sollicitatie wat voor stage je zoekt en graag ook per wanneer. Het helpt altijd ook om er een motivatie bij te zetten.

Aanvullende informatie

Als je bij ons stage loopt, heb je impact in een dynamische en ambitieuze omgeving. We werken als team, vieren successen en steunen elkaar. Wat je hier doet, wordt opgemerkt. Bij JDE krijg je een goede stagevergoeding van 500,- (WO) of 450,- (HBO) euro en een verantwoordelijke rol in het team.

Interesse in een Stage bij JDE? Klik dan in het menu op “Vacatures” en zoek daar jouw vacature uit. Zou je graag even willen bellen over de juiste stage? Druk dan op de sollicitatieknop, upload je CV en we nemen contact met je op! Je kunt ook een mail sturen naar Recruitment-NL@JDEcoffee.com.