Junior Brand Manager Pickwick

Sales & Marketing Utrecht Full-time Netherlands

Vacatureomschrijving

Als Junior Brand Manager Pickwick werk je voor het grootste theemerk van Nederland. Dagelijks worden er 4 miljoen kopjes Pickwick gedronken! Thee is vertrouwd, maar is ook een categorie die nog groeit en waar ruimte is voor vernieuwing. Denk bijvoorbeeld aan het nieuwe Pickwick Lekker Fris concept. Thee is een bepalende pijler voor JDE.

Wat je gaat doen als Junior Brand Manager:

 • Je ontwikkelt en implementeert online & offline communicatie- en activatieplannen voor Pickwick door de hele consumer journey;
 • Je creëert nieuwe product introductieplannen conform jaarplan en implementeert deze in nauwe samenwerking met R&D, global marketing en het lokaal intro team. Hierin ben je zelf actief betrokken bij het ontwikkelen van nieuwe thee producten voor Pickwick;
 • Je analyseert data over de markt, consumenten en concurrenten. Je volgt trends actief en weet ze te vertalen naar commerciële kansen;
 • Je werkt in het geheel nauw samen met o.a. Sales, Shopper Marketing, Global marketing en externe partijen (creatief bureau, mediabureau);
 • Je bent verantwoordelijk voor het beheer van het marketingbudget.

Waar kom je te werken?

De Retail-business unit is de verkooporganisatie gericht op het supermarktkanaal. Met sterke merken als Douwe Egberts, SENSEO®, L’Or Espresso en Pickwick is JDE marktleider op het gebied van koffie en thee in Nederland. Het marketingteam van JDE Retail is verantwoordelijk voor het bouwen en onderhouden van de positionering van de merken middels NPD, communicatie & activatie.

Functie-eisen

Heb jij een ondernemende instelling en krijg jij energie van het behalen van successen? Dan pas jij goed bij JDE. Onze medewerkers inspireren al meer dan 265 jaar de internationale koffiewereld. Wij houden van mensen die niet bang zijn om uit te proberen en die dat doen tot het goed gaat. Wij hechten waarde aan een sterke overtuiging en moedigen je aan je mening te geven. En dat allemaal in een open en toegankelijke omgeving waar je kan groeien zoals jij dat wilt.

Voor de positie van Junior Brand Manager Pickwick, zoeken we iemand met de volgende vaardigheden en ervaring:

 • WO-opleiding; bij voorkeur richting Marketing;
 • Relevante ervaring opgedaan middels een marketing stage;
 • Hoge mate van verantwoordelijkheidsgevoel en in bezit van ‘can do’ mentaliteit;
 • Sterk analytisch en conceptueel vermogen;
 • Gezonde dosis zelfvertrouwen, overtuigingskracht en resultaatgericht;
 • Hoog energieniveau, passie en sterk gericht op samenwerking in een internationale omgeving.

Aanvullende informatie

Als je bij ons werkt, heb je impact in een dynamische en ambitieuze omgeving. We werken als team, vieren successen en steunen elkaar. Wat je hier doet, wordt opgemerkt. Bij JDE krijg je een uitgebreid pakket aan arbeidsvoorwaarden passend bij deze rol, waaronder:

 • Goed salaris;
 • Je kunt instromen in ons Graduate Program;
 • 25 vakantiedagen en 12 ADV dagen;
 • 13e maand;
 • Persoonlijk opleidingsbudget (naast het Graduate Program);
 • Korting op de producten van JDE.

DIVERSITY STATEMENT: Samen zijn we JDE!
Voor ons maakt het niet uit wie je bent, waar je vandaan komt, hoe je je leven leidt of hoe je je koffie drinkt. Wij vinden het belangrijk dat JDE een organisatie is waar iedereen kan bijdragen, groeien en ontwikkelen. Elk land, iedere cultuur en elk individu heeft een uniek verhaal waar we naar luisteren. Door met diverse collega’s samen te werken binnen een inclusieve cultuur lukt het ons iedereen welkom te heten in de wereld van koffie en thee.

Enthousiast? Reageer uiterlijk 9 oktober! 
Wij doen ons best om zo snel mogelijk een reactie te geven. In de week van 10 oktober  kun je een reactie verwachten. Een online assessment en een Pre-Employment Screening maken onderdeel uit van de procedure. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst

Beschrijving van JACOBS DOUWE EGBERTS

JDE is onderdeel van JDE Peet's, het grootste 'pure-play' koffie- en theebedrijf in de wereld, met het hoofdkantoor in Nederland. Al ruim 265 jaar worden we geïnspireerd door de gedachte 'it's amazing what can happen over a cup of coffee'. Vandaag de dag creëren we kansen in meer dan 100 landen met een portfolio van meer dan 50 koffie- en theemerken. Denk aan karaktervolle merken zoals Douwe Egberts, L’OR, Jacobs, Senseo, Pickwick en Moccona.

Bij Jacobs Douwe Egberts zijn we 'Made to Stand Out'. We benutten elke kans om uit te blinken. Elke dag leggen we de lat hoger, denken we slimmer en handelen we nog sneller. Wij maken impact die overal ter wereld voelbaar is. Samen maken we het mogelijk dat iedereen een uniek koffie- of theemoment kan beleven. Verleg je grenzen en geef vorm aan je carrière bij JDE!