Stagiair Supply Chain Coördinator

Customer Service & Contact Center Operations Utrecht Full-time Netherlands

Vacatureomschrijving

Als stagiair Supply Chain Coördinator draai je volledig mee binnen het Customer Service team. Het team is een belangrijke schakel tussen de interne JDE organisatie, logistieke service providers en onze Retail en Trade afnemers in Nederland. In de rol van stagiair Supply Chain Coördinator ben jij het operationele aanspreekpunt gedurende het gehele “order-to-cash-process”.

Als stagiair Supply Chain Coördinator ga je je bezighouden met:

  • Order management;
  •  Identificeren van potentiële risico’s en het uitwerken van oplossingen;
  •  Meewerken aan het optimaliseren van het serviceniveau en supply chain processen;
  •  Opstellen van wekelijkse & maandelijkse rapportages.

Waar kom je te werken?

Als Supply Coördinator Stagiair werk je in het enthousiaste customer service team. Het team bestaat uit customer service Specialisten. Je stagebegeleider is de customer service manager, Ulas Karadag. We werken zowel binnen de Retail als de Professional business.

De Retail Business Unit is de Marketing & Salesorganisatie gericht op het supermarktkanaal, drogisterijen en online. Met merken als Douwe Egberts, Pickwick en Senseo zijn wij marktleider op het gebied van koffie en thee in Nederland. JDE Retail is een jonge organisatie waarin veel ruimte is voor ondernemerschap om je impact in je werk te kunnen vergroten.

Functie-eisen

Heb jij een ondernemende instelling en krijg jij energie van het behalen van successen? Dan pas jij goed bij JDE. Onze medewerkers inspireren al meer dan 265 jaar de internationale koffiewereld. Wij houden van mensen die niet bang zijn om uit te proberen en die dat doen tot het goed gaat. Wij hechten waarde aan een sterke overtuiging en moedigen je aan je mening te geven. En dat allemaal in een open en toegankelijke omgeving waar je kan groeien zoals jij dat wilt.

Voor de positie van stagiair Supply Chain Coördinator zoeken we iemand met het volgende profiel:

  • HBO-/WO-opleiding in de richting van Supply Chain;
  • Leergierig en met een hands-on mentaliteit. Bereid zijn om te werken in een snelle dynamische internationale omgeving;
  • Uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden in NL (mondeling & schriftelijk);
  • Accuraat en methodisch kunnen werken en daarbij de juiste prioriteiten kunnen stellen;
  • Beschikken over goede analytische vaardigheden.

Aanvullende informatie

Als je bij ons stage loopt, heb je impact in een dynamische en ambitieuze omgeving. We werken als team, vieren successen en steunen elkaar. Wat je hier doet, wordt opgemerkt. Bij JDE krijg je een goede stagevergoeding en een verantwoordelijke rol in het team.

Om in aanmerking te komen voor deze stage moet je beschikbaar zijn per augustus/september 2022 voor 4 dagen per week en gedurende de volledige stage ingeschreven staan bij een opleidingsinstelling.

DIVERSITY STATEMENT: Samen zijn we JDE!

Voor ons maakt het niet uit wie je bent, waar je vandaan komt, hoe je je leven leidt of hoe je je koffie drinkt. Wij vinden het belangrijk dat JDE een organisatie is waar iedereen kan bijdragen, groeien en ontwikkelen. Elk land, iedere cultuur en elk individu heeft een uniek verhaal waar we naar luisteren. Door met diverse collega’s samen te werken binnen een inclusieve cultuur lukt het ons iedereen welkom te heten in de wereld van koffie en thee.

Enthousiast? Reageer nu!

Ben je geïnteresseerd in deze vacature, dan kun je reageren ter attentie van Ulas Karadag, Customer Service & Logistics Manager en Guus Peters, Talent Acquisition Intern. Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Ulas Karadag, bereikbaar op +31 611018575. Een online assessment maak onderdeel uit van de procedure.

Beschrijving van JACOBS DOUWE EGBERTS

JDE is onderdeel van JDE Peet's, het grootste 'pure-play' koffie- en theebedrijf in de wereld, met het hoofdkantoor in Nederland. Al ruim 265 jaar worden we geïnspireerd door de gedachte 'it's amazing what can happen over a cup of coffee'. Vandaag de dag creëren we kansen in meer dan 100 landen met een portfolio van meer dan 50 koffie- en theemerken. Denk aan karaktervolle merken zoals Douwe Egberts, L’OR, Jacobs, Senseo, Pickwick en Moccona.

Bij Jacobs Douwe Egberts zijn we 'Made to Stand Out'. We benutten elke kans om uit te blinken. Elke dag leggen we de lat hoger, denken we slimmer en handelen we nog sneller. Wij maken impact die overal ter wereld voelbaar is. Samen maken we het mogelijk dat iedereen een uniek koffie- of theemoment kan beleven. Verleg je grenzen en geef vorm aan je carrière bij JDE!