BACK TO JOB SEARCH

Stage Shopper Marketing Activatie

Finance Utrecht Intern Netherlands

Vacatureomschrijving

Voor de afdeling Shopper Marketing (onderdeel van Douwe Egberts Retail Nederland in Utrecht) zijn we vanaf Februari 2023 op zoek naar een fulltime stagiair voor een periode van 5-6 maanden. Je zal nauw samenwerken met je Shopper Marketing team, Marketing, Sales en met externe creatieve bureaus.

Wat je gaat doen

  • Ondersteunen in de ontwikkeling van activatie materialen voor op de winkelvloer (displays en POS) voor landelijke campagnes en introducties;
  • Ondersteunen in de ontwikkeling van materialen voor tailormade activaties bij klanten;
  • Ontwikkelen van advertenties voor trademagazines zoals bijv. Allerhande en Hallo Jumbo;
  • Organiseren van demonstraties op de winkelvloer;
  • Organiseren van beurzen;
  • Operationele ondersteuning bieden aan de Shopper Marketing Activation Specialist;
  • Ondersteuning bieden bij de lokale fieldsales activaties. 

De business unit Retail is de verkooporganisatie gericht op het supermarktkanaal, drogisterijen en online. Met merken als Douwe Egberts, Pickwick, L’Or en Senseo is JDE Retail marktleider op het gebied van koffie en thee in Nederland. Voor het Shopper marketing team zijn we op zoek naar een Stagiair Shopper Marketing.

Functie-eisen

Heb jij een ondernemende instelling en krijg jij energie van het behalen van successen? Dan pas jij goed bij JDE. Onze medewerkers inspireren al meer dan 265 jaar de internationale koffiewereld. Wij houden van mensen die niet bang zijn om uit te proberen en die dat doen tot het goed gaat. Wij hechten waarde aan een sterke overtuiging en moedigen je aan je mening te geven. En dat allemaal in een open en toegankelijke omgeving waar je kan groeien zoals jij dat wilt.


Voor de positie van Stagiair Shopper Marketing, zoeken we iemand met de volgende vaardigheden en ervaring:

  • Je bent een 3e/4e jaars HBO student, bij voorkeur in de richting van een marketing gerelateerde studie;
  • Jij begrijpt hoe het op de winkelvloer werkt en kan in het hoofd van de shopper kruipen;
  • Je hebt ambitie om in (Shopper) Marketing (FMCG) te gaan werken;
  • Je beschikt over goede sociale en communicatieve vaardigheden;
  • Je kunt zelfstandig werken en neemt je verantwoordelijkheid;
  • Je hebt een proactieve houding en kunt snel schakelen;
  • Je bent flexibel;
  • Je bent een echte planner die ervan houdt om veel projecten tegelijk te managen en hebt overzicht.

Aanvullende informatie

Als je bij ons stage loopt, heb je impact in een dynamische en ambitieuze omgeving. We werken als team, vieren successen en steunen elkaar. Wat je hier doet, wordt opgemerkt. Bij JDE krijg je een goede stagevergoeding (HBO: 450,- euro per maand, WO: 500,- euro per maand) en een verantwoordelijke rol in het team.

Om in aanmerking te komen voor deze stage moet je gedurende de volledige stage ingeschreven staan bij een opleidingsinstelling. We zoek op naar een stagiaire die in Januari/februari 2023 kan beginnen

 

DIVERSITY STATEMENT: Samen zijn we JDE!

Voor ons maakt het niet uit wie je bent, waar je vandaan komt, hoe je je leven leidt of hoe je je koffie drinkt. Wij vinden het belangrijk dat JDE een organisatie is waar iedereen kan bijdragen, groeien en ontwikkelen. Elk land, iedere cultuur en elk individu heeft een uniek verhaal waar we naar luisteren. Door met diverse collega’s samen te werken binnen een inclusieve cultuur lukt het ons iedereen welkom te heten in de wereld van koffie en thee.

 

Enthousiast? Reageer nu!

Ben je geïnteresseerd in deze vacature, dan kun je reageren ter attentie van Carmen Schuitvlot, Shopper Marketing Activation Specialist, en Guus Peters, Talent Acquisition Intern. Een online assessment maakt onderdeel uit van de procedure.

 

Beschrijving van JACOBS DOUWE EGBERTS

JDE is onderdeel van JDE Peet's, het grootste 'pure-play' koffie- en theebedrijf in de wereld, met het hoofdkantoor in Nederland. Al ruim 265 jaar worden we geïnspireerd door de gedachte 'it's amazing what can happen over a cup of coffee'. Vandaag de dag creëren we kansen in meer dan 100 landen met een portfolio van meer dan 50 koffie- en theemerken. Denk aan karaktervolle merken zoals Douwe Egberts, L’OR, Jacobs, Senseo, Pickwick en Moccona.

 

Bij Jacobs Douwe Egberts zijn we 'Made to Stand Out'. We benutten elke kans om uit te blinken. Elke dag leggen we de lat hoger, denken we slimmer en handelen we nog sneller. Wij maken impact die overal ter wereld voelbaar is. Samen maken we het mogelijk dat iedereen een uniek koffie- of theemoment kan beleven. Verleg je grenzen en geef vorm aan je carrière bij JDE!