Junior Digital Marketeer

Sales & Marketing Utrecht Full-time Netherlands

Vacatureomschrijving

Als Junior Digital Marketeer geef jij een relevant gezicht aan onze sterke merken in de digitale wereld. Je bent onderdeel van het Digital & Media Marketing team en werkt binnen de Business unit Retail (B2C) nauw samen met brand marketing teams. Daarin ben jij de specialist om een ultieme online beleving te bieden aan de Nederlandse koffie- en theemarkt.

Als Junior Digital Marketeer ga jij je bezighouden met:

 • Plannen en briefen van campagnes voor social media, zoals Instagram, Facebook en YouTube;
 • Analyseren van online marketing data en de performance inzichtelijk en concreet maken/campagne evaluaties;
 • Ondersteunen van de A-merken Douwe Egberts, Pickwick, L’OR en Senseo bij het bereiken en activeren van consumenten via alle relevante digitale kanalen;
 • Ontwikkelen en uitrollen van de online content marketing strategie;
 • Op de hoogte blijven van digitale trends en doorvertalen naar online activaties.

Functie-eisen

Heb jij een ondernemende instelling en krijg jij energie van het behalen van successen? Dan pas jij goed bij JDE. Onze medewerkers inspireren al meer dan 265 jaar de internationale koffiewereld. Wij houden van mensen die niet bang zijn om uit te proberen en die dat doen tot het goed gaat. Wij hechten waarde aan een sterke overtuiging en moedigen je aan je mening te geven. En dat allemaal in een open en toegankelijke omgeving waar je kan groeien zoals jij dat wilt.  

Voor de positie van Junior Digital Marketeer, zoeken we iemand met de volgende vaardigheden en ervaring:

 • Master-diploma, bij voorkeur in de richting van Digitale media of Marketing Management;
 • Je hebt aantoonbare ervaring in online marketing;
 • Je hebt kennis van social media campagnes en web analytics;
 • Je hebt aantoonbare affiniteit met merken, data en digital marketing en snapt hoe je deze optimaal combineert;
 • Je bent analytisch, leergierig, maakt graag impact met je (vernieuwende) acties en weet goed anderen te enthousiasmeren.

Aanvullende informatie

Als je bij ons werkt, heb je impact in een dynamische en ambitieuze omgeving. We werken als team, vieren successen en steunen elkaar. Wat je hier doet, wordt opgemerkt. Bij JDE krijg je een goed salaris en een uitgebreid pakket aan arbeidsvoorwaarden passend bij deze rol, waaronder:

 • 25 vakantiedagen en 12 ADV dagen;
 • 13e maand;
 • Persoonlijk opleidingsbudget;
 • Korting op de producten van JDE.

DIVERSITY STATEMENT: Samen zijn we JDE!
Voor ons maakt het niet uit wie je bent, waar je vandaan komt, hoe je je leven leidt of hoe je je koffie drinkt. Wij vinden het belangrijk dat JDE een organisatie is waar iedereen kan bijdragen, groeien en ontwikkelen. Elk land, iedere cultuur en elk individu heeft een uniek verhaal waar we naar luisteren. Door met diverse collega’s samen te werken binnen een inclusieve cultuur lukt het ons iedereen welkom te heten in de wereld van koffie en thee.

Enthousiast?
Solliciteer dan direct! Je kunt reageren ter attentie van Joost Bakker, Talent Acquisition Specialist. Een online assessment en een Pre-Employment Screening maken onderdeel uit van de procedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst

Beschrijving van JACOBS DOUWE EGBERTS

JDE is onderdeel van JDE Peet's, het grootste 'pure-play' koffie- en theebedrijf in de wereld, met het hoofdkantoor in Nederland. Al ruim 265 jaar worden we geïnspireerd door de gedachte 'it's amazing what can happen over a cup of coffee'. Vandaag de dag creëren we kansen in meer dan 100 landen met een portfolio van meer dan 50 koffie- en theemerken. Denk aan karaktervolle merken zoals Douwe Egberts, L’OR, Jacobs, Senseo, Pickwick en Moccona.

Bij Jacobs Douwe Egberts zijn we 'Made to Stand Out'. We benutten elke kans om uit te blinken. Elke dag leggen we de lat hoger, denken we slimmer en handelen we nog sneller. Wij maken impact die overal ter wereld voelbaar is. Samen maken we het mogelijk dat iedereen een uniek koffie- of theemoment kan beleven. Verleg je grenzen en geef vorm aan je carrière bij JDE!