BACK TO JOB SEARCH

Stage Shopper Marketing Activatie

Trainee- & Internships Utrecht Intern Netherlands

Vacatureomschrijving

Voor de afdeling Shopper Marketing (onderdeel van Douwe Egberts Retail Nederland in Utrecht) zijn we vanaf januari 2022 (startdatum in overleg) op zoek naar een fulltime stagiair voor een periode van 5-6 maanden. Je zal nauw samenwerken met je Shopper Marketing team, Marketing, Sales en met externe creatieve bureaus.

Wat je gaat doen

  • Ondersteunen in de ontwikkeling van activatie materialen voor op de winkelvloer (displays en POS) voor landelijke campagnes en introducties;
  • Ondersteunen in de ontwikkeling van materialen voor tailormade activaties bij klanten;
  • Ontwikkelen van advertenties voor trademagazines zoals bijv. Allerhande en Hallo Jumbo;
  • Organiseren van demonstraties op de winkelvloer;
  • Organiseren van beurzen;
  • Operationele ondersteuning bieden aan de Shopper Marketing Activation Specialist.

De business unit Retail is de verkooporganisatie gericht op het supermarktkanaal, drogisterijen en online. Met merken als Douwe Egberts, Pickwick, L’Or en Senseo is JDE Retail marktleider op het gebied van koffie en thee in Nederland. Voor het Shopper marketing team zijn we op zoek naar een Stagiair Shopper Marketing.

Functie-eisen

Heb jij een ondernemende instelling en krijg jij energie van het behalen van successen? Dan pas jij goed bij JDE. Onze medewerkers inspireren al meer dan 265 jaar de internationale koffiewereld. Wij houden van mensen die niet bang zijn om uit te proberen en die dat doen tot het goed gaat. Wij hechten waarde aan een sterke overtuiging en moedigen je aan je mening te geven. En dat allemaal in een open en toegankelijke omgeving waar je kan groeien zoals jij dat wilt.
Voor de positie van Stagiair Shopper Marketing, zoeken we iemand met de volgende vaardigheden en ervaring:

  • Je bent een 3e/4e jaars HBO student, bij voorkeur in de richting van een marketing gerelateerde studie;
  • Jij begrijpt hoe het op de winkelvloer werkt en kan in het hoofd van de shopper kruipen;
  • Je hebt ambitie om in (Shopper) Marketing (FMCG) te gaan werken;
  • Je beschikt over goede sociale en communicatieve vaardigheden;
  • Je kunt zelfstandig werken en neemt je verantwoordelijkheid;
  • Je bent ondernemend, resultaatgericht en een teamplayer;
  • Je bent 5-6 maanden beschikbaar en kan 4 á 5 dagen per week meewerken.

Aanvullende informatie

Als je bij ons werkt, heb je impact in een dynamische en ambitieuze omgeving. We werken als team, vieren successen en steunen elkaar. Onze medewerkers werken met een diversiteit aan gelijkgestemde collega’s in een innovatieve omgeving. Iedereen is erop gericht om te doen wat juist is – overal ter wereld. Wat je hier doet, wordt opgemerkt.

Voor deze stage geldt een standaard JACOBS DOUWE EGBERTS vergoeding voor HBO stagiairs  450 euro en voor WO stagiairs 500 euro per maand, op basis van een fulltime werkweek. De stageperiode begint in januari 2022 en is voor een periode van 5/6 maanden, al kan hier in overleg van afgeweken worden. Om in aanmerking te komen voor deze stage moet je gedurende de volledige stage ingeschreven staan bij een onderwijs instelling.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Carmen Schuitvlot, Shopper Marketing Activation Specialist, via Carmen.Schuitvlot@JDEcoffee.com .

Enthousiast?

Wij zijn erg benieuwd naar jouw verhaal! Upload snel je CV en motivatiebrief. Wij zien daarin graag terugkomen waarom jij bij JDE wilt komen werken en welke ervaringen je meeneemt die je leven hebben verrijkt. Je kunt reageren ter attentie van Joost Renckens, Talent Acquisition Intern.

Een online assessment maakt onderdeel uit van de procedure.

 

Beschrijving van het bedrijf

Het is verrassend wat er allemaal kan gebeuren door een kopje koffie. Bij JACOBS DOUWE EGBERTS, hebben we er onze missie van gemaakt om dit uit te zoeken. Als Stagiair Shopper Marketing kan jij impact maken door hier onderdeel van te zijn. Onze mensen zijn hier sinds dag een mee bezig en we zijn er dan ook trots op dat we samen iedere dag een rol mogen spelen in de levens van miljoenen mensen met onder andere onze sterke merken als Douwe Egberts, L’OR, Senseo, Pickwick, Piazza D’Oro, Jacobs, Tassimo, Moccona, Kenco, Pilao en Gevali. Ons koffie- en theeportfolio is verkrijgbaar in meer dan 100 landen. We geloven er in dat iedereen de koffie verdient waar hij of zij zo van houdt, wie je ook bent, waar je ook woont of hoe je het drinkt! Kortom: “A coffee for every cup”.