Manager Planning & Logistics

Supply Chain Utrecht Full-time Netherlands

Vacatureomschrijving

Als Manager Planning & Logistics in de Koffiebranderij Utrecht (KBU) ben je onderdeel van de Europese Supply Chain Organisatie, neem je deel aan het Management Team van de KBU en geef je leiding aan het Planning & Logistics team in de KBU. Jaarlijks maken we in de KBU meer dan 4 miljard koffiepads én ruim 100 miljoen pakken filterkoffie. Jouw team verzorgt hierbij de volledige Supply Chain van inkomende verpakkingsmaterialen en groene koffie tot het afleveren van gereed product aan onze Marketing & Sales Units in Europa. Je bent verantwoordelijk voor het behalen van Team, Service, Kosten and Voorraad doelstellingen.

Als Manager Planning & Logistics ga jij je bezighouden met:

 • Samen met je team (7 FTE) zorg je ervoor dat de Supply Chain processen in de KBU efficiënt en effectief uitgevoerd worden zodat onze producten op tijd beschikbaar zijn voor onze klanten;
 • Door jouw betrokken leiderschapsstijl, coaching en team ontwikkeling zorg je voor uitzonderlijke resultaten;
 • Je bepaald de lange termijn visie voor de Supply Chain van de KBU en maakt plannen om die visie waar te maken;
 • Je bent de primaire interface met onze centrale supply chain organisatie en externe leveranciers;
 • Je draagt bij aan het uitrollen van ons Continuous Improvement programma en bent een rol model voor de KBU;
 • Als lid van het Management Team draag je bij aan de totale prestatie en ontwikkeling van de KBU.

Functie-eisen

Heb jij een ondernemende instelling en krijg jij energie van het behalen van successen? Dan pas jij goed bij JDE. Onze medewerkers inspireren al meer dan 265 jaar de internationale koffiewereld. Wij houden van mensen die niet bang zijn om uit te proberen en die dat doen tot het goed gaat. Wij hechten waarde aan een sterke overtuiging en moedigen je aan je mening te geven. En dat allemaal in een open en toegankelijke omgeving waar je kan groeien zoals jij dat wilt.


Voor de positie van Manager Planning & Logistics, zoeken we iemand met de volgende vaardigheden en ervaring:

 • Master opleiding met minimaal 5 jaar ervaring in de Supply Chain, bij voorkeur in de FMCG;
 • Ervaring in het leiding geven aan een team professionals; 
 • Uitstekende change and people management vaardigheden
 • Ervaring met SAP en APO is een pre
 • Goede beheersing van de Engelse taal

Aanvullende informatie

Als je bij ons werkt, heb je impact in een dynamische en ambitieuze omgeving. We werken als team, vieren successen en steunen elkaar. Wat je hier doet, wordt opgemerkt. Bij JDE krijg je een goed salaris en een uitgebreid pakket aan arbeidsvoorwaarden passend bij deze rol, waaronder:

 • 25 vakantiedagen en 12 ADV dagen;
 • 13e maand;
 • Persoonlijk opleidingsbudget;
 • Korting op de producten van JDE.

 DIVERSITY STATEMENT: Samen zijn we JDE!

Voor ons maakt het niet uit wie je bent, waar je vandaan komt, hoe je je leven leidt of hoe je je koffie drinkt. Wij vinden het belangrijk dat JDE een organisatie is waar iedereen kan bijdragen, groeien en ontwikkelen. Elk land, iedere cultuur en elk individu heeft een uniek verhaal waar we naar luisteren. Door met diverse collega’s samen te werken binnen een inclusieve cultuur lukt het ons iedereen welkom te heten in de wereld van koffie en thee.

 Enthousiast? Reageer nu!

Ben je geïnteresseerd in deze vacature, dan kun je reageren ter attentie van Joost Volbeda, Planning & Logistics Director, en Joost Bakker, Talent Acquisition Specialist. Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Joost Volbeda, bereikbaar op 06-52584487. Een online assessment en een Pre-Employment Screening maken onderdeel uit van de procedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst

 

Beschrijving van JACOBS DOUWE EGBERTS

JDE is onderdeel van JDE Peet's, het grootste 'pure-play' koffie- en theebedrijf in de wereld, met het hoofdkantoor in Nederland. Al ruim 265 jaar worden we geïnspireerd door de gedachte 'it's amazing what can happen over a cup of coffee'. Vandaag de dag creëren we kansen in meer dan 100 landen met een portfolio van meer dan 50 koffie- en theemerken. Denk aan karaktervolle merken zoals Douwe Egberts, L’OR, Jacobs, Senseo, Pickwick en Moccona.

Bij Jacobs Douwe Egberts zijn we 'Made to Stand Out'. We benutten elke kans om uit te blinken. Elke dag leggen we de lat hoger, denken we slimmer en handelen we nog sneller. Wij maken impact die overal ter wereld voelbaar is. Samen maken we het mogelijk dat iedereen een uniek koffie- of theemoment kan beleven. Verleg je grenzen en geef vorm aan je carrière bij JDE!