Customer Collaboration Manager

Supply Chain Utrecht Full-time Netherlands

Vacatureomschrijving

In deze nieuwe rol ben je als Customer Collaboration Manager het primaire aanspreekpunt voor een geselecteerde groep klanten binnen Retail en Trade aangaande (de verbetering van) logistieke processen. Je bent een belangrijke schakel tussen onze klanten en de verschillende afdelingen binnen JDE zoals Sales, Marketing, Logistiek en Demand Planning.  Als Customer Collaboration Manager zul je je voornamelijk bezighouden met de optimalisatie van processen en werk je aan verschillende projecten om onze service aan onze klanten te optimaliseren.  

Als Customer Collaboration Manager ga jij je bezighouden met:

 • Je onderhoudt klantrelaties op het gebied van logistieke processen;
 • Je ontwikkelt een strategische visie voor onze top accounts samen met Accountmanagement en Logistiek;
 • Je bent continue op zoek naar het optimaliseren van het order proces van de klant en pakt dit projectmatig aan; 
 • Je identificeert verbetermogelijkheden in de supply chain processen naar de markt en implementeert deze projectmatig;
 • Eén van de verbeteringen is het ontwikkelen van een cost to serve dashboard.

Waar kom je te werken?

Als Customer Collaboration Manager werk je in het enthousiaste Supply Chain team binnen de Retail Business Unit. Het Supply Chain team bestaat uit Demand Planning, Logistiek, Masterdata en Customer Service. In deze functie rapporteer je aan de Customer Service Manager. De Retail Business Unit is de Marketing & Salesorganisatie gericht op het supermarktkanaal, drogisterijen en online. Met merken als Douwe Egberts, Pickwick en Senseo zijn wij marktleider op het gebied van koffie en thee in Nederland. JDE Retail is een jonge organisatie waarin veel ruimte is voor ondernemerschap om je impact in je werk te kunnen vergroten.

Functie-eisen

Heb jij een ondernemende instelling en krijg jij energie van het behalen van successen? Dan pas jij goed bij JDE. Onze medewerkers inspireren al meer dan 265 jaar de internationale koffiewereld. Wij houden van mensen die niet bang zijn om uit te proberen en die dat doen tot het goed gaat. Wij hechten waarde aan een sterke overtuiging en moedigen je aan je mening te geven. En dat allemaal in een open en toegankelijke omgeving waar je kan groeien zoals jij dat wilt.

Voor de positie van Customer Collaboration Manager, zoeken we iemand met de volgende vaardigheden en ervaring:

 • Je hebt een afgeronde HBO of universiteit en ervaring in de Supply Chain;
 • Je hebt aantoonbare ervaring met het ontwikkelen en implementeren van verbeteringen in Supply Chain, bij voorkeur op gebied van Customer Service;
 • Je hebt affiniteit met IT gerelateerde projecten (zoals EDI, Robotics, PowerBI);
 • Je hebt ervaring met het onderhouden en optimaliseren van interne en externe klantrelaties op hoog niveau;
 • Je bent analytisch sterk en spreekt vloeiend Nederlands en Engels

Aanvullende informatie

ADDITIONAL INFORMATION

Als je bij ons werkt, heb je impact in een dynamische en ambitieuze omgeving. We werken als team, vieren successen en steunen elkaar. Wat je hier doet, wordt opgemerkt. Bij JDE krijg je een goed salaris en een uitgebreid pakket aan arbeidsvoorwaarden passend bij deze rol, waaronder:

 • 25 vakantiedagen en 12 ADV dagen;
 • 13e maand;
 • Persoonlijk opleidingsbudget;
 • Korting op de producten van JDE.

 DIVERSITY STATEMENT: Samen zijn we JDE!

Voor ons maakt het niet uit wie je bent, waar je vandaan komt, hoe je je leven leidt of hoe je je koffie drinkt. Wij vinden het belangrijk dat JDE een organisatie is waar iedereen kan bijdragen, groeien en ontwikkelen. Elk land, iedere cultuur en elk individu heeft een uniek verhaal waar we naar luisteren. Door met diverse collega’s samen te werken binnen een inclusieve cultuur lukt het ons iedereen welkom te heten in de wereld van koffie en thee.

 Enthousiast? Reageer nu!

Ben je geïnteresseerd in deze vacature, dan kun je reageren ter attentie van Chantal Meijers, Customer Service Manager en Joost Bakker, Talent Acquisition Specialist. Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Chantal Meijers bereikbaar op +31 621105504. Een online assessment en een Pre-Employment Screening maken onderdeel uit van de procedure.

 Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst

 

Beschrijving van JACOBS DOUWE EGBERTS

JDE is onderdeel van JDE Peet's, het grootste 'pure-play' koffie- en theebedrijf in de wereld, met het hoofdkantoor in Nederland. Al ruim 265 jaar worden we geïnspireerd door de gedachte 'it's amazing what can happen over a cup of coffee'. Vandaag de dag creëren we kansen in meer dan 100 landen met een portfolio van meer dan 50 koffie- en theemerken. Denk aan karaktervolle merken zoals Douwe Egberts, L’OR, Jacobs, Senseo, Pickwick en Moccona.

Bij Jacobs Douwe Egberts zijn we 'Made to Stand Out'. We benutten elke kans om uit te blinken. Elke dag leggen we de lat hoger, denken we slimmer en handelen we nog sneller. Wij maken impact die overal ter wereld voelbaar is. Samen maken we het mogelijk dat iedereen een uniek koffie- of theemoment kan beleven. Verleg je grenzen en geef vorm aan je carrière bij JDE!