Monteur WTB Processing

Operations & Manufacturing Utrecht Full-time Netherlands

Vacatureomschrijving

Als Monteur WTB Processing onderhoud en verbeter je de veiligheid, duurzaamheid, inzetbaarheid en betrouwbaarheid van de machines op onze Processing-afdeling. Op deze afdeling worden de groene koffiebonen binnengebracht, gebrand, gemalen en gereed gemaakt om verpakt te worden. Binnen de Technische Dienst zijn we trots op ons vakmanschap en de bijdrage die wij leveren aan de productie van de beste koffie.

Je verantwoordelijkheden als Monteur WTB Processing:

 • Je werkt in de dagdienst waarin je grote en kleine revisies en inspecties uitvoert op mechanisch gebied;
 • Tijdens consignatiediensten los je storingen op; 
 • Je primaire werkgebieden is de Processing afdeling, waar de koffie wordt geproduceerd tot een goed product; 
 • Je bent de verbindende factor tussen het operationele team van Productie en de Technische Dienst en je ondersteunt de Werkvoorbereiders.

Functie-eisen

Heb jij een ondernemende instelling en krijg jij energie van het behalen van successen? Dan pas jij goed bij JDE. Onze medewerkers inspireren al meer dan 265 jaar de internationale koffiewereld. Wij houden van mensen die niet bang zijn om uit te proberen en die dat doen tot het goed gaat. Wij hechten waarde aan een sterke mening en moedigen je aan deze te geven. En dat allemaal in een open en toegankelijke omgeving waar je kan groeien zoals jij dat wilt.

Voor de positie van Monteur WTB Processing, zoeken we iemand met de volgende vaardigheden en ervaring:

 • Je hebt ruime ervaring in een vergelijkbare rol in een productieomgeving; 
 • Je hebt een principiële houding op het gebied van veiligheid en begrijpt risico’s en hoe daarmee om te gaan;
 • Je hebt uitstekend vakmanschap op mechanisch gebied. Dat is de basis van je werk;
 • Je kunt zelfstandig werken en staat je mannetje bij grote klussen;
 • Je bent resultaatgericht, kwaliteitsgerichtheid en neemt initiatief.

Waar kom je te werken als Monteur WTB Processing?

In Nederland is de Koffiebranderij Utrecht (KBU) verantwoordelijk voor het produceren van de grootste koffieproducten in Nederland. Jaarlijks maken we meer dan 4 miljard koffiepads én ruim 100 miljoen pakken filterkoffie. Deze grootste prestatie wordt door ongeveer 250 medewerkers gerealiseerd, iets waar we trots op zijn maar ook elke dag proberen te verbeteren. 

Aanvullende informatie

Als je bij ons werkt, heb je impact in een dynamische en ambitieuze omgeving. We werken als team, vieren successen en steunen elkaar. Onze medewerkers werken met een diversiteit aan gelijkgestemde collega’s in een innovatieve omgeving. Iedereen is erop gericht om te doen wat juist is – overal ter wereld. Wat je hier doet, wordt opgemerkt. Bij JDE krijg je een goed salaris en een uitgebreid pakket aan arbeidsvoorwaarden passend bij deze rol, waaronder:

 • 25 vakantiedagen en 12 ADV dagen;
 • 13e maand;
 • Uitstekende vergoeding voor consignatiediensten;
 • Persoonlijk opleidingsbudget;
 • Goede pensioenregeling;
 • Korting op de producten van JDE.

Enthousiast?
Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Martin van der Veen, Maintenance Manager, bereikbaar op 06 – 31752703. Ben je geïnteresseerd in deze vacature, dan kun je online reageren ter attentie van Joost Bakker, Talent Acquisition Specialist. Een Pre-Employment Screening maakt onderdeel uit van de procedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst.

Omschrijving van het bedrijf
Al ruim 265 jaar worden we geïnspireerd door de gedachte 'it's amazing what can happen over a cup of coffee'. In al die tijd is er natuurlijk veel veranderd. En verandering is goed: het maakt ons beter. We maken nieuwe ambities werkelijkheid en ontdekken andere landen en markten. Altijd met aandacht voor duurzaamheid, ruimte voor elk individu en vanuit ons hart. Tijdens deze zoektocht staat 1 ding centraal: wij willen voor iedereen het perfecte kopje koffie of thee. Vandaag de dag zijn onze koffie- en theeproducten verkrijgbaar in meer dan 100 landen met een portfolio van meer dan 50 merken. Denk aan karaktervolle merken zoals L’OR, Senseo, Douwe Egberts en Pickwick. JDE is onderdeel van JDE Peet's, het grootste 'pure-play' koffie- en theebedrijf in de wereld, met het hoofdkantoor in Nederland.

Hoe is het om voor JDE te werken? Elke dag leggen we de lat hoger, denken we slimmer en handelen we nog sneller. Wij maken impact die overal ter wereld voelbaar is. We houden van de dialoog en waarderen een goede discussie. We dagen elkaar uit en steunen elkaar. Onze snelle, gerichte en positieve energie houdt ons in beweging. Zo groeien we. Als organisatie, als team en als individu. Bij Jacobs Douwe Egberts zijn we 'Made to Stand Out'. We benutten elke kans om uit te blinken. Samen maken we het mogelijk dat iedereen een uniek koffie- of theemoment kan beleven. Verleg je grenzen en geef vorm aan je carrière bij JDE!