BACK TO JOB SEARCH

Operator Tea Packing

Operations & Manufacturing Joure Full-time Netherlands

Vacatureomschrijving

 

Als operator bij Jacobs Douwe Egberts in Joure kom jij te werken op de inpakafdeling van de theefabriek. Dit is een levendige omgeving, waar vooral veel uitdaging is.

  • Jij bent verantwoordelijk voor de productie van (thee)zakjes, pakjes en doosjes.
  • Je voert controlerondes uit en grijpt in waar nodig.
  • Wanneer er een storing ontstaat aan de machine, dan weet jij dit zelfstandig op te lossen.
  • Jij bent iemand die continu in beweging is, je loopt soms wel 10 kilometer op een dag.

Waar kom je te werken?
Joure is de plek waar Douwe Egberts ruim 265 jaar geleden is ontstaan. Nog steeds hebben we hier twee van onze belangrijkste fabrieken staan; een koffie- en een theefabriek. Beide fabrieken zijn sterk aan het veranderen. Elke dag streven we er naar een stapje beter te worden om uiteindelijk de best functionerende fabrieken binnen JDE te worden. Jij als Operator speelt daar een ontzettend belangrijke rol.

Functie-eisen

Heb jij een ondernemende instelling en krijg jij energie van het behalen van successen? Dan pas jij goed bij JDE. Onze medewerkers inspireren al meer dan 265 jaar de internationale koffiewereld. Wij houden van mensen die niet bang zijn om nieuwe ideeën uit te proberen en die dat doen tot het goed gaat. Wij hechten waarde aan een sterke overtuiging en moedigen je aan je mening te geven. En dat allemaal in een open en toegankelijke omgeving waar je kan groeien zoals jij dat wilt.

Voor de positie van Operator Tea Packing, zoeken we iemand met de volgende vaardigheden en ervaring:

  • Minimaal 2 jaar ervaring als operator
  • Beschikbaar om te werken in de 3 ploegen
  • Je bent technisch ingesteld en leergierig
  • Je kunt snel schakelen en denkt in oplossingen
  • Je bent gemotiveerd om verder te ontwikkelen

Aanvullende informatie

Als je bij ons werkt, heb je impact in een dynamische en ambitieuze omgeving. We werken als team, vieren successen en steunen elkaar. Onze medewerkers werken met een diversiteit aan gelijkgestemde collega’s in een innovatieve omgeving. Iedereen is erop gericht om te doen wat juist is – overal ter wereld. Wat je hier doet, wordt opgemerkt. Bij JDE krijg je een goed salaris en een uitgebreid pakket aan arbeidsvoorwaarden passend bij deze rol, waaronder:

  • 25 vakantiedagen en 23 ADV dagen;
  • 13e maand;
  • Goede ploegentoeslag;
  • Goede pensioenregeling;
  • Korting op de producten van JDE.

Enthousiast?
Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Robert Stekener, Shiftleader, bereikbaar op +31 646826794. Ben je geïnteresseerd in deze vacature, dan kun je reageren ter attentie van Joost Bakker, Talent Acquisition Specialist.

Een Pre-Employment Screening maakt onderdeel uit van de procedure.

Al ruim 265 jaar worden we geïnspireerd door de gedachte 'it's amazing what can happen over a cup of coffee'. In al die tijd is er natuurlijk veel veranderd. En verandering is goed: het maakt ons beter. We maken nieuwe ambities werkelijkheid en ontdekken andere landen en markten. Altijd met aandacht voor duurzaamheid, ruimte voor elk individu en vanuit ons hart. Tijdens deze zoektocht staat 1 ding centraal: wij willen voor iedereen het perfecte kopje koffie of thee. Vandaag de dag zijn onze koffie- en theeproducten verkrijgbaar in meer dan 100 landen met een portfolio van meer dan 50 merken. Denk aan karaktervolle merken zoals L’OR, Senseo, Douwe Egberts en Pickwick. JDE is onderdeel van JDE Peet's, het grootste 'pure-play' koffie- en theebedrijf in de wereld, met het hoofdkantoor in Nederland.

 Hoe is het om voor JDE te werken? Elke dag leggen we de lat hoger, denken we slimmer en handelen we nog sneller. Wij maken impact die overal ter wereld voelbaar is. We houden van de dialoog en waarderen een goede discussie. We dagen elkaar uit en steunen elkaar. Onze snelle, gerichte en positieve energie houdt ons in beweging. Zo groeien we. Als organisatie, als team en als individu. Bij Jacobs Douwe Egberts zijn we 'Made to Stand Out'. We benutten elke kans om uit te blinken. Samen maken we het mogelijk dat iedereen een uniek koffie- of theemoment kan beleven. Verleg je grenzen en geef vorm aan je carrière bij JDE!