BACK TO JOB SEARCH

Leerling Monteur (BBL)

Operations Joure Full-time Netherlands

Vacatureomschrijving

Je gaat aan de slag als Leerling monteur Mechatronica of Besturing op MBO niveau 4. Onder toezicht van de leermeester ga je aan de slag om opgeleid te worden tot volwaardig all round monteur. Je kunt denken aan preventief onderhoud maar ook het op de juiste manier verhelpen en voorkomen van storingen. Je gaat hiervoor één dagdeel per week naar een school.

Wat je gaat doen als Leerling Monteur (BBL)
Het doel is om mee te lopen met een monteur om relevante werkervaring op te doen binnen een productie omgeving. Taken hierbij zullen zijn:

  • Meelopen met dagdienst of ploegen monteur in onderhoudsactiviteiten;
  • Zelfstandig RCA uitvoeren en storingen oplossen;
  • Zelfstandig geplande werkzaamheden uitvoeren;
  • Verbetervoorstellen doen voor huidige problemen vanuit probleemanalyse;
  • Inventarisatie van materiaalgebruik bij preventieve werkzaamheden

Waar kom je te werken?

De Technische Dienst draagt zorg voor het onderhouden en verbeteren van veiligheid, duurzaamheid, inzetbaarheid en betrouwbaarheid van de productiemiddelen tegen een afgesproken kostenniveau. Onze monteurs zijn verantwoordelijk voor het goed en planmatig uitvoeren van al het onderhoud: mechanisch, elektronisch en besturing zowel preventief als correctief

In Joure openden Egberts Douwes en zijn vrouw Akke Thijsses in 1753 hun kruidenierswinkel De Witte Os aan de Midstraat en legden zo de basis voor het Douwe Egberts voor nu. Nog steeds hebben we hier twee van onze belangrijkste fabrieken staan waar we koffie en thee produceren. Bij JDE werken we met passie voor onze historie in een fijne werksfeer. De fabrieken zijn technisch van een hoog niveau en continue in ontwikkeling. Elke dag streven we er naar een stapje beter te worden om uiteindelijk de best functionerende fabrieken binnen JDE te worden.

Functie-eisen

Heb jij een ondernemende instelling en krijg jij energie van het behalen van successen? Dan pas jij goed bij JDE. Onze medewerkers inspireren al meer dan 265 jaar de internationale koffiewereld. Wij houden van mensen die niet bang zijn om uit te proberen en die dat doen tot het goed gaat. Wij hechten waarde aan een sterke overtuiging en moedigen je aan je mening te geven. En dat allemaal in een open en toegankelijke omgeving waar je kan groeien zoals jij dat wilt.

Voor de positie van Leerling Monteur BBL, zoeken we iemand met de volgende vaardigheden en ervaring:

  • Je beschikt over een VMBO opleiding richting een technische branche, HAVO diploma of een technische opleiding op MBO niveau 3;
  • Het gaat daarbij een traject waarbij je 1 dagdeel per week naar school gaat en 4 dagen per week aan het werk gaat;
  • Je bent een echte aanpakker en beschikt over een gezonde dosis enthousiasme. Daarnaast ben je leergierig en betrouwbaar;
  • Je denkt in oplossingen en niet in problemen en gaat een uitdaging niet uit de weg.
  • Je bent bereid om in de 3 of 5 ploegendienst te werken.

Aanvullende informatie

De werving en selectie wordt exclusief verzorgd door Randstad. Door te solliciteren op deze functie geef je toestemming dat we jouw sollicitatie doorsturen naar Randstad. 

Wij bieden 

  • Een opleiding tot Monteur met een officieel MBO 3/4-diploma tot gevolg;
  • Een goed salaris met ploegentoeslag;
  • De mogelijkheid om na een bepaalde tijd bij ons in dienst te komen, met alle voorwaarden die daarbij horen.

Enthousiast?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Han de Jong, Teamleider Technische Dienst, bereikbaar op 06 55384822, of Marijke Drenth, Opleidingsadviseur Randstad, bereikbaar op 0614776653.