BACK TO JOB SEARCH

Stage Finance

Trainee- & Internships Utrecht Intern Netherlands

Vacatureomschrijving

Wij zijn per direct op zoek naar een stagiair(e) Finance. Als stagiair(e) Finance ondersteun je het team gedurende de stage, met een divers takenpakket. Daarnaast zal je ook eigen taken en verantwoordelijkheden krijgen. Ook een eigen project zal hier onderdeel van uitmaken. Binnen het Commercial Finance team zijn wij op zoek naar een enthousiaste kandidaat voor een meeloopstage. Het is een uitgelezen kans om kennis te maken met Finance binnen de FMCG sector!

Wat kun je zoal verwachten van jouw werkzaamheden tijdens je stage?

  • Rapportages opstellen over de behaalde financiële resultaten
  • Ondersteunen bij de maandafsluiting
  • Diverse financial control werkzaamheden zoals het forecasten van de omzet
  • Rendement analyses op contracten met klanten
  • Een eigen finance project waarin je het verschil kunt maken!

Jacobs Douwe Egberts Professional (JDEP) is leverancier van koffie- en theesystemen in de Nederlandse zakelijke markt. Van apparatuur en ingrediënten tot accessoires en full service concepten. JDEP heeft een leidende marktpositie en bedient haar klanten binnen diverse segmenten (Horeca, Zorg, Onderwijs, Bedrijven & Instellingen).

Functie-eisen

  • Je volgt een HBO/WO opleiding richting bedrijfskunde/bedrijfseconomie/finance
  • Je hebt een proactieve houding en bent in staat om zelfstandig te werken
  • Je kan snel data analyseren en verbanden leggen, en vanuit daar actie ondernemen
  • Je bent enthousiast en hebt een goede kennis van Excel
  • Je hebt kennis van Power BI of nieuwsgierig naar de mogelijkheden van dit systeem.

Aanvullende informatie

Als je bij ons stage loopt, heb je impact in een dynamische en ambitieuze omgeving. We werken als team, vieren successen en steunen elkaar. Wat je hier doet, wordt opgemerkt. Bij JDE krijg je een goede stagevergoeding (HBO: 450,- euro per maand, WO: 500,- euro per maand) en een verantwoordelijke rol in het team.

Om in aanmerking te komen voor deze stage moet je beschikbaar zijn per Februari en gedurende de volledige stage ingeschreven staan bij een opleidingsinstelling.

 

Enthousiast?

Ben je geïnteresseerd in deze stage, dan kun je direct online reageren

Mocht je eerst nog wat meer informatie willen ontvangen kun je contact opnemen met Frank-Jan Dun, Commercial Controller, bereikbaar op frank-jan.dun@jdecoffee.com..

 

Beschrijving van bedrijf

JDE is onderdeel van JDE Peet's, het grootste 'pure-play' koffie- en theebedrijf in de wereld, met het hoofdkantoor in Nederland. Al ruim 265 jaar worden we geïnspireerd door de gedachte 'it's amazing what can happen over a cup of coffee'. Vandaag de dag creëren we kansen in meer dan 100 landen met een portfolio van meer dan 50 koffie- en theemerken. Denk aan karaktervolle merken zoals Douwe Egberts, L’OR, Jacobs, Senseo, Pickwick en Moccona.

 

Bij Jacobs Douwe Egberts zijn we 'Made to Stand Out'. We benutten elke kans om uit te blinken. Elke dag leggen we de lat hoger, denken we slimmer en handelen we nog sneller. Wij maken impact die overal ter wereld voelbaar is. Samen maken we het mogelijk dat iedereen een uniek koffie- of theemoment kan beleven. Verleg je grenzen en geef vorm aan je carrière bij JDE!