BACK TO JOB SEARCH

Stage Corporate Recruitment

Trainee- & Internships Utrecht Intern Netherlands

Vacatureomschrijving

Ben je op zoek naar een leuke en interessante stage met veel vrijheid? Tijdens je Stage Corporate Recruitment krijg je dat! Je draait volledig mee binnen onze Talent Acquisition (TA) afdeling waarbij jezelf de verantwoordelijkheid krijgt om stage-vacatures in te vullen. Uiteraard doe je dit samen met onze collega’s van de gehele organisatie, want je komt bij ons om te leren! Heb je een leuk en nieuw idee? Dan moedigen we je aan om daarmee aan de slag te gaan!

Je verantwoordelijkheden tijdens de Stage Corporate Recruitment:

 • Invulling van de stage vacatures voor de Nederlandse Marketing & Sales Unit en Manufacturing Units;  
 • Coördineert het gehele proces van intake tot aan de onboarding van elke stagiaire;
 • Je organiseert Campusrecruitment activiteiten en houdt daarbij contact met studie- en studentenverenigingen;
 • Je bent het eerste aanspreekpunt voor stagiairs en organiseert leerzame (of gezellige) activiteiten met elkaar;
 • Je zult de afdeling TA helpen met het uitvoeren van dagelijkse taken en processen;
 • Je denkt mee met de afdeling om verbeteringen door te voeren.

  Functie-eisen

  Heb jij een ondernemende instelling en krijg jij energie van het behalen van successen? Dan pas jij goed bij JDE. Onze medewerkers inspireren al meer dan 265 jaar de internationale koffiewereld. Wij houden van mensen die niet bang zijn om uit te proberen en die dat doen tot het goed gaat. Wij hechten waarde aan een sterke overtuiging en moedigen je aan je mening te geven. En dat allemaal in een open en toegankelijke omgeving waar je kan groeien zoals jij dat wilt.

  Voor de Stage Corporate Recruitment, zoeken we iemand met de volgende vaardigheden en ervaring:

  • Je bent bijna klaar met je Bachelor en hebt ervaring in HR/Recruitment of je zit in je Master;
  • Je hebt al wat ervaring met het organiseren van evenementen of studentendagen;
  • Je bent enthousiast, nieuwsgierig en een tikkeltje brutaal. Je bent niet bang om op mensen af te stappen en beschikt over een flinke dosis humor;
  • Je bent een organisatietalent! Je vindt het leuk om iets te organiseren en tot in de puntjes te verzorgen;
  • Je gaat zelfstandig en nauwkeurig te werk en kan goed prioriteiten stellen.

  De stage is een meewerkstage, maar als je dit wilt combineren met een afstudeeropdracht dan kan dat in overleg.

  Aanvullende informatie

  Als je bij ons stage loopt, heb je impact in een dynamische en ambitieuze omgeving. We werken als team, vieren successen en steunen elkaar. Wat je hier doet, wordt opgemerkt. Bij JDE krijg je een goede stagevergoeding (HBO: 450,- euro per maand, WO: 500,- euro per maand) en een verantwoordelijke rol in het team.

  Om in aanmerking te komen voor deze stage moet je beschikbaar zijn per per direct en gedurende de volledige stage ingeschreven staan bij een opleidingsinstelling.

  DIVERSITY STATEMENT: Samen zijn we JDE!
  Voor ons maakt het niet uit wie je bent, waar je vandaan komt, hoe je je leven leidt of hoe je je koffie drinkt. Wij vinden het belangrijk dat JDE een organisatie is waar iedereen kan bijdragen, groeien en ontwikkelen. Elk land, iedere cultuur en elk individu heeft een uniek verhaal waar we naar luisteren. Door met diverse collega’s samen te werken binnen een inclusieve cultuur lukt het ons iedereen welkom te heten in de wereld van koffie en thee.

  Enthousiast? Reageer nu!
  Ben je geïnteresseerd in deze vacature, dan kun je reageren ter attentie van Karen Bongers, Talent Acquisition Specialist, en Nathalie Hans, Jr. Talent Acquisition Specialist. Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Karen Bongers. Een online assessment maakt onderdeel uit van de procedure.

  Beschrijving van JACOBS DOUWE EGBERTS

  JDE is onderdeel van JDE Peet's, het grootste 'pure-play' koffie- en theebedrijf in de wereld, met het hoofdkantoor in Nederland. Al ruim 265 jaar worden we geïnspireerd door de gedachte 'it's amazing what can happen over a cup of coffee'. Vandaag de dag creëren we kansen in meer dan 100 landen met een portfolio van meer dan 50 koffie- en theemerken. Denk aan karaktervolle merken zoals Douwe Egberts, L’OR, Jacobs, Senseo, Pickwick en Moccona.

  Bij Jacobs Douwe Egberts zijn we 'Made to Stand Out'. We benutten elke kans om uit te blinken. Elke dag leggen we de lat hoger, denken we slimmer en handelen we nog sneller. Wij maken impact die overal ter wereld voelbaar is. Samen maken we het mogelijk dat iedereen een uniek koffie- of theemoment kan beleven. Verleg je grenzen en geef vorm aan je carrière bij JDE!