BACK TO JOB SEARCH

HR Systems & Reporting Specialist

Human Resources Utrecht Full-time Netherlands

Vacatureomschrijving

Je bent als HR Systems & Reporting Specialist verantwoordelijk voor het (functioneel) beheer van onze HR systemen, het ontwikkelen en opleveren van standaardrapportages & het verwerken van ad-hoc rapportageverzoeken. Daarbij bewaak je de kwaliteit, efficiëntie en aansluiting bij de behoefte van de business. Daarnaast zijn we bezig om het HR systeemlandschap continu te optimaliseren, (verder) digitaliseren en waar mogelijk te automatiseren. Hiermee bouwen we samen aan een basis om als volgende stap ook People Analytics breder in te gaan zetten in de organisatie.

In deze veelzijdige functie is er volop ruimte om te bouwen aan verbeteringen! Wij kijken uit naar jouw ideeën hierbij! 

Je verantwoordelijkheden als HR Systems & Reporting Specialist: 

  • Ongeveer één derde tot de helft van je tijd beheer je onze systemen (o.a. SAP SuccessFactors, ADP, Protime en WeCare) en ontwikkel/verbeter je deze (in samenwerking met je HR collega’s en IT);
  • Je maakt HR-rapportages in Excel, PowerBI en PowerPoint; 
  • Waar mogelijk verbeter je de rol van People Analytics binnen HR, zoals het vertalen van data naar dashboards;
  • Je levert stuurinformatie voor HR processen rondom ziekteverzuim, personeelsplanning, pensioenen, verzekeringen, personeelsoverzichten en CAO
  • Je optimaliseert procesflows en legt deze vast in onze systemen & onderzoekt en implementeert mogelijkheden voor verdere digitalisering & automatisering

De HR afdeling van JDE NL bestaat uit Business Partners, Center of Expertises en een afdeling HR Services & Payroll. Als HR Systems & Reporting Specialist werk je in het enthousiaste HR Services team. In deze functie rapporteer je aan de Manager HR Services. Het hechte HR team is gepassioneerd, ondernemend en erop gebrand om elke dag betere resultaten te halen.

Functie-eisen

Heb jij een ondernemende instelling en krijg jij energie van het behalen van successen? Dan pas jij goed bij JDE. Onze medewerkers inspireren al meer dan 265 jaar de internationale koffiewereld. Wij houden van mensen die niet bang zijn om uit te proberen en die dat doen tot het goed gaat. Wij hechten waarde aan een sterke overtuiging en moedigen je aan je mening te geven. En dat allemaal in een open en toegankelijke omgeving waar je kan groeien zoals jij dat wilt.  

Voor de positie van HR Systems & Reporting Specialist zoeken we iemand met de volgende vaardigheden en ervaring: 

  • Je hebt ervaring met meerdere HR systemen en het beheer daarvan (SuccessFactors en/of ADP is een pré); 
  • Uiteraard heb je sterk ontwikkelde analytische vaardigheden en ben je de beste in Excel; 
  • Je bent in staat heldere rapportages te maken met oa. PowerBI;
  • Ervaring in People Analytics en HR Metrics is een pré; 
  • Je bent in staat te bouwen aan de functie en het HR vakgebied te verbeteren, waarbij je aandacht voor detail en accuratesse combineert met inzicht in mogelijke verbeteringen;
  • Je maakt makkelijk contact met anderen en vindt het leuk om betrokken te zijn bij wat er in de business en het HR-team plaatsvindt.

Aanvullende informatie

Als je bij ons werkt, heb je impact in een dynamische en ambitieuze omgeving. We werken als team, vieren successen en steunen elkaar. Onze medewerkers werken met een diversiteit aan gelijkgestemde collega’s in een innovatieve omgeving. Iedereen is erop gericht om te doen wat juist is – overal ter wereld. Wat je hier doet, wordt opgemerkt. Bij JDE krijg je een goed salaris en een uitgebreid pakket aan arbeidsvoorwaarden passend bij deze rol, waaronder: 

  • Een goed salaris;
  • 13e maand;
  • 25 vakantiedagen en 12 ADV dagen;
  • Een persoonlijk opleidingsbudget;
  • Aanvullend partnerverlof bij geboorte;
  • Goede pensioenregeling; 
  • Korting op de producten van JDE. 

DIVERSITY STATEMENT: Samen zijn we JDE!

Voor ons maakt het niet uit wie je bent, waar je vandaan komt, hoe je je leven leidt of hoe je je koffie drinkt. Wij vinden het belangrijk dat JDE een organisatie is waar iedereen kan bijdragen, groeien en ontwikkelen. Elk land, iedere cultuur en elk individu heeft een uniek verhaal waar we naar luisteren. Door met diverse collega’s samen te werken binnen een inclusieve cultuur lukt het ons iedereen welkom te heten in de wereld van koffie en thee.

Enthousiast? Reageer nu!

Ben je geïnteresseerd in deze vacature, dan kun je reageren ter attentie van Patricia van Zelderen en Evy Heldens, Talent Acquisition Specialist. Een online assessment en een Pre-Employment Screening maken onderdeel uit van de procedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst

Beschrijving van JACOBS DOUWE EGBERTS

JDE is onderdeel van JDE Peet's, het grootste 'pure-play' koffie- en theebedrijf in de wereld, met het hoofdkantoor in Nederland. Al ruim 265 jaar worden we geïnspireerd door de gedachte 'it's amazing what can happen over a cup of coffee'. Vandaag de dag creëren we kansen in meer dan 100 landen met een portfolio van meer dan 50 koffie- en theemerken. Denk aan karaktervolle merken zoals Douwe Egberts, L’OR, Jacobs, Senseo, Pickwick en Moccona.

Bij Jacobs Douwe Egberts zijn we 'Made to Stand Out'. We benutten elke kans om uit te blinken. Elke dag leggen we de lat hoger, denken we slimmer en handelen we nog sneller. Wij maken impact die overal ter wereld voelbaar is. Samen maken we het mogelijk dat iedereen een uniek koffie- of theemoment kan beleven. Verleg je grenzen en geef vorm aan je carrière bij JDE!