BACK TO JOB SEARCH

Stage Marketing Brand Management Retail

Trainee- & Internships Utrecht Intern Netherlands

Vacatureomschrijving

Heb jij altijd al een kijkje willen nemen in de wereld van koffie en thee en ben jij klaar voor een uitdagende stage? Dan hebben wij goed nieuws voor jou! Bij JACOBS DOUWE EGBERTS zijn wij op zoek naar een enthousiaste stagiair die ons marketingteam komt versterken vanaf augustus/september 2023.

Als stagiair Marketing Brand Management Retail bij JDE krijg jij de vrijheid om jouw ideeën en creativiteit te delen binnen een dynamisch team, terwijl je wordt begeleid door ervaren professionals. Tijdens jouw stage ga je aan de slag met één van onze bekende merken (Douwe Egberts, Pickwick, L’OR of Senseo).

Wat staat jou te wachten? Een unieke kans om jezelf te ontwikkelen en betrokken te zijn bij diverse projecten, waarbij je verantwoordelijk bent voor het plan van aanpak, de samenwerking met bureaus, social media, interne afstemming, timing en budget.

Samen met het marketingteam werk je aan uiteenlopende taken, zoals:

  • Het uitvoeren van marketingplannen (bijv. promoties, on-pack communicatie, online- campagnes en merkactivaties);
  • Het uitvoeren van businessanalyses en marktonderzoek, inclusief het bijhouden van markt- en consumententrends;
  • Het beheren van de brand website en social media, en het ondersteunen bij de ontwikkeling van de online strategie;
  • Het werken aan verpakkingswijzigingen, innovaties en activaties;
  • Het ontwikkelen van van communicatie-uitingen in diverse mediakanalen zoals print, online, mailings, sampling en POS-materiaal.

Functie-eisen

Wie zoeken wij?

  • Je bent een student die momenteel ingeschreven staat bij een HBO/WO opleiding;
  • Je hebt affiniteit met marketing/sales (productontwikkeling, communicatie, activatie) en en ambieert een carrière in Marketing (FMCG);
  • Je bent beschikbaar voor een periode van 6 maanden vanaf augustus;
  • Je hebt sterke analytische vaardigheden en werkt fact-based;
  • Je bent een idea creator – innovatief en je hebt oog voor trends;
  • Je hebt een resultaatgerichte instelling en bent in staat om zowel zelfstandig als in teamverband te werken

Aanvullende informatie

Wij bieden jou de mogelijkheid om impact te maken in een dynamische en ambitieuze omgeving. Bij JDE werken we als een hecht team, vieren we successen en ondersteunen we elkaar. Je zult samenwerken met diverse gelijkgestemde collega's in een innovatieve omgeving waar jouw bijdrage wereldwijd wordt opgemerkt.

Bij JDE krijg je een goede stagevergoeding (HBO: 450,- euro per maand, WO: 500,- euro per maand) en een verantwoordelijke rol in het team. Om in aanmerking te komen voor deze stage, dien je gedurende de volledige stageperiode ingeschreven te staan bij een HBO/WO-instelling. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om hybride te werken.

 

Interesse?

Ben jij enthousiast om aan de slag te gaan? Neem dan voor meer informatie over deze stage contact op met Nadja van Drie, Jr Brand Manager R&G & Beans bereikbaar via nadja.vandrie@jdecoffee.com. Ben jij klaar voor deze uitdaging? Reageer dan online of telefonisch via +31 622719844.

Bij JACOBS DOUWE EGBERTS kan óók jij impact hebben, net zoals onze ruim 12.000 gepassioneerde werknemers die actief zijn in meer dan 100 landen. Wij zijn er trots op dat we samen met hen iedere dag een rol mogen spelen in de levens van miljoenen mensen d.m.v. onze sterke merken als Douwe Egberts, L’OR, Senseo, Pickwick, Piazza D’Oro, Jacobs, Tassimo, Moccona, Kenco, Pilao en Gevali. De impact die onze werknemers hebben op de organisatie, de merken en zichzelf, draagt bij aan onze wereldwijde belofte: “A coffee for every cup”. Kortom: Wat jij bij ons doet heeft impact.