BACK TO JOB SEARCH

Junior Supply Chain Specialist

Supply Chain Utrecht Full-time Netherlands

Vacatureomschrijving

De Junior Supply Chain medewerker is verantwoordelijk voor alle voorkomende planningsprocessen binnen de afdeling Operating. Deze afdeling is verantwoordelijk voor het aansturen van de operationele buitendienst op het gebied van verzorging van de koffie machines.

Onderdeel van jouw functie is mede het aansturen van derde partijen (specifiek operating gerelateerd). Deze derde partij verzorgt de schoonmaak en vult de JDE koffie machines bij bij onze klanten. Jij bent de schakel tussen Jacobs Douwe Egberts en deze derde partij. Jij zorgt ervoor dat alle werkzaamheden aangeboden worden aan deze partij en houdt toezicht op de uitvoering hiervan.

De systemen Salesforce en Click zorgen voor een grotendeels geautomatiseerde flow van planning en werkprocessen. Jij krijgt de ruimte om onze systemen continu te optimaliseren waarbij de klant en een positieve impact op mens en milieu centraal staat.

Je grijpt in zodra binnen de gemaakte afspraken een afwijking dreigt te ontstaan en neemt ad hoc beslissingen en treft maatregelen. Je zorgt voor het verkrijgen van een accurate forecast vanuit interne stakeholders en jij maakt hier een juiste inschatting van de benodigde activiteiten. Tevens heb je regulier overleg met de contractcoördinator van JDE aangaande de operationele performance van de 3e partij.

Daarnaast ben je verantwoordelijk voor:

  • Benodigde capaciteit in FTE op basis van workload met derde partij afstemmen;
  • Het bewaken van de gemaakte afspraken met de 3e partij;
  • Verbeteringen kunnen doorvoeren binnen Operating en 3e partij;
  • Back-up van de Operator planning;
  • Je bent verantwoordelijk voor de maandelijkse financiële - en KPI-rapportages,
  • Ondersteuning bieden aan de Teamlead Operations Office en Manager Service Excellence.

Waar kom je te werken?

Het team Operations office is verantwoordelijk voor de intake en aanstuur van eigen en/of externe “veld” activiteiten. Dit team richt zich op tijdige en volledige uitvoer van preventief onderhoud en serviceaanvragen. Voor ons staan hierbij de klant en positieve impact op Mens en Milieu centraal. Met serviceaanvragen moet gedacht worden aan o.a. preventief onderhoud, machine-storingen, installaties en/of bijv. operating gerelateerde services.

Heb jij een ondernemende instelling en krijg jij energie van het behalen van successen? Dan pas jij goed bij JDE. Onze medewerkers inspireren al meer dan 265 jaar de internationale koffiewereld. Wij houden van mensen die niet bang zijn om uit te proberen en die dat doen tot het goed gaat. Wij hechten waarde aan een sterke overtuiging en moedigen je aan je mening te geven. En dat allemaal in een open en toegankelijke omgeving waar je kan groeien zoals jij dat wilt.

Functie-eisen

Voor de positie van Junior Supply Chain Specialist , zoeken we iemand met de volgende vaardigheden en ervaring:

  • HBO werk- en denkniveau;
  • Ervaring in planning activiteiten is een must;
  • Je hebt ervaring in een klantgerichte functie;  
  • Je bent sterk in stakeholdermanagement, resultaatgericht en analytisch sterk;
  • Je bent accuraat en verbaal sterk, neemt initiatieven en bent in staat feedback te leveren;

Aanvullende informatie

Als je bij ons werkt, heb je impact in een dynamische en ambitieuze omgeving. We werken als team, vieren successen en steunen elkaar. Onze medewerkers werken met een diversiteit aan gelijkgestemde collega’s in een snelle commerciële omgeving. Wat je hier doet, wordt opgemerkt. Bij JDE krijg je een goed salaris en een uitgebreid pakket aan arbeidsvoorwaarden passend bij deze rol, waaronder:

  • 25 vakantiedagen en 12 ADV dagen;
  • Goede pensioenregeling waardoor je netto voordelig uit bent;
  • Korting op de producten van JDE.

Enthousiast? Reageer snel! Wij zoeken per direct versterking!

Ben je geïnteresseerd in deze vacature, dan kun je reageren ter attentie van Karen Bongers. Een online assessment en een Pre-Employment Screening maken onderdeel uit van de procedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst.

DIVERSITY STATEMENT: Samen zijn we JDE!
Voor ons maakt het niet uit wie je bent, waar je vandaan komt, hoe je je leven leidt of hoe je je koffie drinkt. Wij vinden het belangrijk dat JDE een organisatie is waar iedereen kan bijdragen, groeien en ontwikkelen. Elk land, iedere cultuur en elk individu heeft een uniek verhaal waar we naar luisteren. Door met diverse collega’s samen te werken binnen een inclusieve cultuur lukt het ons iedereen welkom te heten in de wereld van koffie en thee.

Beschrijving van JACOBS DOUWE EGBERTS

JDE is onderdeel van JDE Peet's, het grootste 'pure-play' koffie- en theebedrijf in de wereld, met het hoofdkantoor in Nederland. Al ruim 265 jaar worden we geïnspireerd door de gedachte 'it's amazing what can happen over a cup of coffee'. Vandaag de dag creëren we kansen in meer dan 100 landen met een portfolio van meer dan 50 koffie- en theemerken. Denk aan karaktervolle merken zoals Douwe Egberts, L’OR, Jacobs, Senseo, Pickwick en Moccona.

Bij Jacobs Douwe Egberts zijn we 'Made to Stand Out'. We benutten elke kans om uit te blinken. Elke dag leggen we de lat hoger, denken we slimmer en handelen we nog sneller. Wij maken impact die overal ter wereld voelbaar is. Samen maken we het mogelijk dat iedereen een uniek koffie- of theemoment kan beleven. Verleg je grenzen en geef vorm aan je carrière bij JDE!